Bayer Magnevist, Covidien Optimark moncler nederland en

May 25, 2014

FDA weegt huidrisico’s van Bayer-beeldvormingsgeneesmiddel

adviseurs zullen gevraagd worden zich te concentreren op de mogelijkheid van overdoses en een ernstige moncler jassen huidaandoening wanneer zij een moncler jassen heren sale Bayer AG-beeldvormingsgeneesmiddel op vrijdag bespreken.

Medewerkers van Food and Drug Administration, in documenten die op woensdag zijn vrijgegeven, zeiden dat ze input wilden van het moncler jassen heren panel van externe experts op risico’s van nefrogene systemische fibrose (NSF), een mogelijk fatale huidaandoening die wordt moncler jas sale waargenomen met vergelijkbare medicijnen.

Bayer-product, gadobutrol, is een sterkere versie van producten in een klasse die gadolinium-gebaseerde contrastmiddelen worden genoemd, of GBCA’s, die worden gebruikt met scans met magnetische resonantie-imaging.

het risico voor NSF werd in verband gebracht moncler outlet met hogere moncler jas heren GBCA-doses, het potentieel voor overdosagedefecten met 2018 moncler gadobutrol heeft implicaties voor de beoordeling van de moncler jassen outlet NSF-risico’s van de agent, schrijven FDA-medewerkers in een samenvatting moncler heren opgesteld voor het adviespanel.

Het bedrijf is moncler jassen dames op zoek naar moncler outlet sale toestemming moncler jas heren sale van de FDA om gadobutrol te verkopen voor gebruik met moncler sale MRI’s van het centrale zenuwstelsel. Vijf andere medicijnen zijn al goedgekeurd voor dat gebruik met de helft van de kracht moncler dames van gadobutrol.

In september bestelde de FDA nieuwe waarschuwingen bij GBCA’s over NSF-risico bij patiënten met nieraandoeningen. Bayer Magnevist, Covidien Optimark moncler nederland en Omniscan, gemaakt door de afdeling General Electric moncler jas dames sale Healthcare, https://www.monclerjassenoutlet.nl bleken een hoger risico te hebben dan andere goedgekeurde moncler jas dames GBCA’s.

Bayer heeft 10 gevallen van NSF gemeld sinds gadobutrol in 1998 in Europa was goedgekeurd, aldus het personeel van de FDA. Twee patiënten kregen alleen gadobutrol, terwijl anderen ook andere GBCA’s kregen. Ongeveer 5 miljoen patiënten zijn blootgesteld aan gadobutrol, die wordt moncler jas outlet verkocht onder de naam Gadovist.

Voorlopige bevindingen suggereren moncler jassen dames sale dat NSF-risico voor gadobutrol te wijten is aan NSF-risicomiddelen, aldus medewerkers van de FDA. Het bureau recensenten zeiden ook dat het medicijn effectief leek.

Bayer, in een samenvatting ook vrijgegeven door de FDA, zei dat het op prominente wijze de hogere sterkte op gadobutrollabel zou weergeven om overdoses te helpen voorkomen.

Het bedrijf kreeg de gelegenheid om deel te nemen aan een wetenschappelijke discussie over de gegevens die moncler jassen outlet onze toepassing ondersteunen, zei woordvoerster Marcy Funk van Bayer. Het medicijn is moncler uitverkoop goedgekeurd in meer dan 60 landen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *