Een verminderde bewolking drukt ook op het verbruik

February 21, 2013

Verhoogde zonnedrives Tsjechische vlek neer

PRAAG, 27 sept. (Reuters) De Tsjechische day ahead power daalde dinsdag, als gevolg van de hogere productie van zonne-energie in de regio, terwijl het contract voor het voorseizoen lichtjes steeg, moncler jas heren na brandstoffen, moncler jassen dames sale zeiden handelaren.

Elektriciteit voor moncler jas heren sale aflevering op woensdag daalde tot 55,10 euro ($ 74,22) per megawattuur vanaf de leveringsprijs van 57,80 euro voor dinsdag in de toonbankmarkt.

Gegevens van Thomson Reuters Point Carbon toonden aan dat de opwekking van zonne-energie in moncler jassen Duitsland moncler jassen heren sale naar verwachting met ongeveer 400 moncler jas sale MW zou toenemen, of tot maximaal 2 GW tijdens piekuren gemiddeld.

de productie van zonne-energie staat morgen aan het roer. Een verminderde bewolking drukt ook op het verbruik, aldus een handelaar.

Verderop in de moncler jas outlet curve daalde de voorste maand met 1,7 procent naar 55,25 euro, terwijl de baseload moncler sale van Cal 0,5 procent steeg naar 54,50 euro, na een dag eerder het laagste moncler heren punt van drie maanden te hebben bereikt op het moncler jassen outlet in Praag gevestigde Power moncler dames Exchange Central Europe.

Rond de regio won het benchmark Duitse Cal-contract 43 centen tot moncler outlet 56,60 euro aan het einde van de middag handel op de Duitse EEX.

Dag vooruit op Hongarije HUPX https://www.monclersale.nl zakte van euro 66,72 naar 57,60 euro, blonk moncler jas outlet uit op moncler nederland 62,25 moncler outlet sale euro, waarbij spotmacht in de over-the-countermarkt werd verhandeld.

Op de POLPX-beurs in Polen zakte moncler jas dames de macht voor de bezorging op woensdag van 208,50 zloty naar 208,96 zloty, waarmee de stijging die op zondag begon, werd voortgezet als gevolg van een toename van de balanceringsmarktprijzen en licht hogere exportcapaciteiten.

Maar handelaren zeiden dat warm weer, dat naar moncler jassen dames verwachting begin oktober zal voortduren, de prijzen de komende dagen zou kunnen vertragen. het in balans houden van marktresultaten zal van cruciaal belang zijn, maar als we naar weersvoorspellingen kijken, zou ik verwachten dat de prijzen zullen dalen, zei een handelaar.

Verderop in de curve stegen de prijzen in oktober 2018 moncler en november in contracten met respectievelijk 206 en 205,5 zloty, terwijl het benchmark-Cal-contract vlak op 202,90 Zloty werd verhandeld.

Olie steeg dinsdag, met Brent steeg het met meer dan moncler jas dames sale $ 2 op tot $ moncler jassen heren 106 per moncler uitverkoop vat, omdat nieuwe maatregelen besproken door de Europese Centrale Bank (ECB) de bezorgdheid over de Europese schuld beteugelden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *