Spending Time in NatureI hou van wandelen in natuurgebieden

May 4, 2014

Mijn top 5 manieren om goed te boosten

 3 min. Lezen: ‘Rust is geen luiheid, en soms op het gras liggen onder de bomen op een zomerdag, luisteren naar het gemurmel van water, of kijken naar de wolken die door de lucht zweven, is zeker geen verspilling van tijd. John Lubbock Ik moet bekennen dat ik meer geniet van de zomer dan van alle andere seizoenen. Het is niet alleen maar goede herinneringen aan een lange zomervakantie en geen huiswerk of school om mee om te gaan, hoewel dat zeker van invloed was op mijn voorkeur. Ik herinner me met veel plezier de familietrips die we in de zomer hebben gemaakt en weerspiegelen vaak de beste dagen van allemaal. Hoewel ik een kind was, betekende dit dat ik niet veel verantwoordelijkheid had behalve hulp bij het afwassen en het opruimen van de tafel. Ik had ook geen enkele volwassen stress. Door de jaren heen groeide ik naar volwassenheid, heb ik zelf kinderen, werk ik, ‘s nachts naar school gaan om verschillende graden te halen, en tijd vrijmaken voor www.moncleroutlet.nl een sociaal leven, ik keek altijd het meest uit naar de zomer. Zelfs vandaag de dag, met de goedkope moncler jassen een snel tempo van de samenleving en de vele afleidingen, zorgen en stress rondom, vind ik bepaalde activiteiten in de zomer de meest effectieve manieren om mijn welzijn te vergroten. Doven in de tuin Sommigen van mijn vrienden hebben een hekel aan werken in de tuin. moncler outlet Niet mij. Ik heb goedkope moncler jassen vinden geweldige onrust, het rooien van onkruid, het planten van een nieuw ontdekte vaste plant, snijbloemen voor een tafelblad boeket, ruimte vrijmaken voor extra struiken, eenjarigen, misschien een sierboom, potplanten, groenten en fruit. Het is therapeutisch in die zin dat ik niet aan iets anders denk dan aan wat ik doe.Er is een goede oefening in het harken, snoeien, cultiveren, planten en andere taken in de tuin. Het heen en weer lopen van de voortuin naar de achterkant, van schuur naar tuinhuisje naar binnen in het huis voor een verfrissing of tussendoortje helpt me mijn stappen te zetten en de zuurstofopname te stimuleren. Dit verhoogt endorfines en verbant elke slechte stemming, angst, depressie of stress die ik misschien heb gevoeld. Het eindresultaat van mijn werk is beloning zelf. Eerlijk gezegd, ik geloof dat elk huis een goed onderhouden tuin verdient en ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan zo’n vredige oase. Op een welverdiende vakantie gaan Mijn favoriete zomeractiviteiten gaan altijd op vakantie, terwijl ik op andere momenten heb gereisd van het jaar dat kwalificeerde als vakantietijd, blijft de tijd weg tijdens de zomer bovenaan mijn lijstje staan. Er is iets in te weten dat dit is wanneer de meeste families in Amerika ervoor kiezen om samen tijd door te brengen, nieuwe bestemmingen te verkennen, anderen te bezoeken, familiebanden te verdiepen, nieuwe vaardigheden te leren of samen een hobby aan te gaan die me energie geeft en Moncler Outlet goedkope moncler sale mijn waardering voor deze vertrouwde manier om welzijn te moncleroutlet.nl verbeteren, te herstellen of te genereren. Ja, sommige zomervakanties hadden hun deel van teleurstellingen geen vis gevangen, het water was te koud om te zwemmen, moest verblijven in een minder dan topklasse accommodatie, het eten was niet te vergelijken, het waren allemaal avonturen gedeeld met de mensen van wie ik hou en die van me hielden. Wat is een betere manier om je goed te voelen over jezelf en het leven? Een lang weekendje weg zoeken Naar de monlcer donsjacks zoeken uit 10 dagen of twee weken voor een vakantie niet helpen met een online moncler outlet online voor rust en recreatie, maar het regelen van een lang weekendje weg zeker wel. Niet alleen is een drie- of vierdaagse weekendtrip gemakkelijker in te plannen, het is over het algemeen sneller te voltooien. Ik heb veel last-minute koopjes gevonden die zowel het gevoel van een goede deal verhoogden, maar ook enigszins wonderbaarlijk bleken te zijn bij het herstellen van energieniveaus, waardoor ik meer aan het lachen ben en meer liefhebbend en geven aan mijn echtgenoot, kinderen en geliefden. Ik ben erachter gekomen dat wat de inspiratie romantiek, sight-seeing, educatief of pure ontspanning ook is, een snelle weekendtrip een makkelijke manier is om een ​​pauze te nemen en de stress te voelen verdampen als snel bewegende wolken in de zomer kopen sky.Spending Time in NatureI hou van wandelen in natuurgebieden, paden langs meren en kreken, in staats- of nationale parken, zelfs stadspaden. Ik heb het geluk om in de buurt van een bergmassief te leven met kilometers aan onderling verbonden paden met goede toegang vanuit meerdere punten. Hoewel ik nog nooit de lengte van sommige van deze paden heb bewandeld (ze gaan veel verder dan mijn uithoudingsvermogen of mijn verlangen om me te beheersen), ben ik altijd verbaasd over hoe alleen maar in de natuur helpen mijn humeur op te heffen, mijn kijk te veranderen, me het gevoel te geven meer zoals ik en vervult me ​​met energie, opwinding en levensvreugde. Uitgaan voor een wandeling is veel leuker als mijn partner me begeleidt, maar ik ben altijd klaar om het parcours te nemen als mijn partner anders bezig is. Denk aan deze tijd buitenshuis als therapie te voet. het is gratis en bijna altijd beschikbaar en het beste, in mijn gedachten, tijdens de zomer. De weg voor een lange reis rijden Ik ben opgegroeid in een autofamilie. Iedereen werkte in een of andere hoedanigheid voor een autobedrijf. Toen ik oud genoeg was en genoeg vaardigheden en ervaring had, ging ik ook voor moncler sale. Onnodig te zeggen dat ik van auto’s houd, grotendeels gebaseerd op mijn lange carrière in de automobielsector. Ik heb in de loop der jaren veel verschillende soorten auto’s gehad en rijden blijft een van mijn passies.Ik ben het gelukkigst wanneer ik op een lange rit moncleroutlet ga rijden, geen bestemming die hard en snel voor ogen staat, gewoon de weg raakt en op avontuur anticipeert. Of ik nu in een restaurant aan zee kom voor een ontspannen lunch na het cruisen langs de Pacific Coast Highway, het binnenland in om door verschillende outlet-winkelcentra te snuffelen of een openluchtconcert of sportevenement te vieren, lange dagtrips met de auto zijn een uitstekende manier om tijd door te brengen en Moncler outlet store voelt alsof je er even tussenuit bent geweest Being just During SummerMost Popular Posts5 Simpele manieren om te stoppen als een mens PleaserLearning to Leave Past Hurts: 5 manieren om verder te gaanAngry All the Time for No Reden? Dit kan waarom zijnWanneer u zich leeg voelt: wat het betekent Wat u moet doen10 Tips om een ​​gebroken hart te herstellenVan onze blogsDe genezingskwaliteiten van muziektherapie bij middelenmisbruik. Vrees voor volwassenheid: 8 potentiële redenenLeven als een ‘gekke man’ Een eenvoudige maar krachtige manier om Reconnect met Our. Gevoelens: Het goede, het slechte en het onaangename kletteren als je geen tijd hebt.

moncler jassen

2018 moncler

moncler jas sale

moncler jassen dames sale

moncler dames

moncler jas dames sale

moncler uitverkoop

moncler outlet

moncler heren

moncler sale

moncler jas outlet

moncler jassen heren sale

moncler outlet sale

moncler jas dames

moncler jas heren sale

moncler nederland

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *